Hesabımı nasıl silerim?

ShopXray hesabınızı istediğiniz zaman Hesap Ayarlarınızdan silebilirsiniz.

Hesabınızı nasıl silersiniz:

  1. ShopXray hesabınıza giriş yapın

  2. Hesap Ayarları'na gidin

  3. "Tehlike Bölgesi" veya "Hesabı Sil" bölümüne ilerleyin

  4. Silme işlemini onaylayın

Hesabınızı sildiğinizde ne olur:

  • Kişisel bilgileriniz (e-posta, ad) sistemlerimizden kalıcı olarak kaldırılır

  • Takip edilen tüm mağazalar izlemeden kaldırılır

  • Tüm geçmiş takip verileri (satışlar, envanter, fiyat geçmişi) kalıcı olarak silinir

  • Tüm mağaza analiz geçmişi kaldırılır

  • Aktif bir ücretli aboneliğiniz varsa, bu iptal edilir

  • Bu işlem geri alınamaz — silme işleminden sonra veriler kurtarılamaz

Silmeden önce:

  • Saklamak istediğiniz tüm verileri (ürün katalogları, takip verileri) dışa aktarın

  • Bir sonraki döngü için ücretlendirilmekten kaçınmak istiyorsanız önce aboneliğinizi iptal edin

  • Daha sonra geri dönmek istemeniz durumunda silmek yerine ücretsiz plana düşürmeyi düşünün

Alternatif: Yalnızca aboneliği iptal et:

Sadece ödeme yapmayı durdurmak ama hesabınızı tutmak istiyorsanız, aboneliğinizi Hesap Ayarlarından iptal edebilirsiniz. Hesabınız ücretsiz plana geri döner ve geçmiş verileriniz korunur.

İlgili Sorular