Hesabımı necə silirəm?
You can delete your ShopXray account at any time from your Account Settings.
Hesabınızı necə silmək olar:
-
ShopXray hesabınıza daxil olun
-
Hesab Parametrlərinə keçin
-
Scroll to the "Danger Zone" or "Delete Account" section
-
Silməni təsdiqləyin
Hesabınızı sildikdə nə baş verir:
-
Şəxsi məlumatlarınız (e-poçt, ad) sistemlərimizdən tamamilə silinir
-
Bütün izlənilən mağazalar monitorinqdən çıxarılır
-
Bütün tarixi izləmə məlumatları (satışlar, inventar, qiymət tarixi) tamamilə silinir
-
Bütün mağaza analizi tarixi silinir
-
Aktiv ödənişli abunəliyiniz varsa, ləğv ediləcəkdir
-
This action is irreversible — data cannot be recovered after deletion
Silməzdən əvvəl:
-
Saxlamaq istədiyiniz bütün məlumatları ixrac edin (məhsul kataloqları, izləmə məlumatları)
-
Növbəti dövr üçün ödəniş etməmək üçün əvvəlcə abunəliyinizi ləğv edin
-
Daha sonra qayıtmaq istəsəniz, silmək əvəzinə pulsuz plana keçməyi düşünün
Alternativ: Yalnız abunəliyi ləğv et:
Əgər sadəcə ödənişi dayandırmaq, lakin hesabınızı saxlamaq istəyirsinizsə, abunəliyinizi Hesab Parametrlərinizdən ləğv edə bilərsiniz. Hesabınız cari ödəniş dövrünüzün sonuna qədər ödənişli funksiyalara girişinizi saxlayacaq, sonra pulsuz plana qayıdacaqsınız.